Egyeztetés a jövőbeli fejlesztésekről

A képen: Dr. Hörcsik Richárd, Abaúj és Zemplén országgyűlési képviselője és Verbovszki Károly polgármester egyeztet Sárospatakon. Forrás: Dr. Hörcsik Richárd hivatalos facebook oldala.

Bár a járványhelyzet miatt bevezetett korlátozások napjainkban az idegenforgalmat sújtják leginkább, településünk megmaradásának és fejlődésének a jövőben továbbra is ez az ágazat lehet az egyik alappillére. Éppen ezért zajlik jelenleg is több olyan beruházás előkészítése és tervezése, amelyek célja Háromhutai turisztikai vonzerejének növelése. Verbovszki Károly polgármester úr január 21-én többek között az utak felújításáról, a Pálos kolostorral kapcsolatos tervekről, halastó és pisztrángnevelde létesítéséről, valamint új játszótér kialakításáról egyeztetett Dr. Hörcsik Richárd úrral, Abaúj és Zemplén országgyűlési képviselőjével. Képviselő úr támogatásáról biztosította polgármester urat, így bízunk benne, hogy a kormány és az önkormányzat együttműködésének eredményeképp Háromhuta hamarosan tovább fejlődhet.
 
Az infrastrukturális és idegenforgalmi fejlesztések egyik legfontosabb célja természetesen a munkahelyteremtés, azáltal pedig a Háromhuta lélekszámának megtartása és növelése. A település iránti megnövekedett érdeklődés bizakodásra ad okot, így az önkormányzat reméli, hogy az eddigi és jövőbeli fejlesztések néhány éven belül ezen a területen is eredményeket produkálnak majd.
 

További híreink:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük