Február 25-ig várjuk a támogatásokat

A kötet borítóterve a szerző festményével.

Korábban már hírt adtunk arról, hogy a Háromhutáért Alapítvány egy kötetet jelentetne meg a település népi építészetéről. Az erről szóló cikkünk itt olvasható: http://www.haromhuta.hu/kotet-jelenne-meg-haromhuta-nepi-epiteszeterol/ Ezúttal a kiadás fedezésére indított gyűjtés lezárásáról, és az azt követő lépésekről szeretnénk beszámolni.

Tisztelt Látogatók!

A „HÁROMHUTA NÉPI ÉPÍTÉSZETI ÖRÖKSÉGE valamint emlék- és sírjelei” című kötet kiadásához még 2021. február 25-ig, azaz jövőhét csütörtökig várjuk az anyagi támogatásokat. A kötetet március 1-el szeretnénk nyomdába küldeni, ezért azt véglegesítenünk kell a támogatók névsorával. Ennek értelmében az esetlegesen február 25. után beérkező támogatások adományozóinak nevét sajnos már nem fogjuk tudni feltüntetni a kötetben.
 
Mindenki megértését kérjük, és egyúttal köszönjük az eddig, és ezt követően beérkező támogatásokat!
 
Aki még szeretné a kötet megjelenését anyagilag támogatni, az megteheti az alábbi számlaszámra történő utalással vagy befizetéssel:
 
Háromhutáért Alapítvány
Számlaszám: OTP, 11734169-20008976
Közlemény: e-mail cím vagy telefonszám és a „könyvre” szó
 
A nyomdai munkát követően a járványhelyzetet, és az annak kapcsán hozott intézkedéseket figyelembe véve döntünk a kötet bemutatásának időpontjáról és módjáról.
 
Háromhuta, 2021.02.16
 
Verbovszki Károly
a kuratórium elnöke

További híreink:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük