26. Anna- napi rendezvény

A rendezvényen készült fotók megtekintéséhez a felső, az utcabálban készült fotók megtekintéséhez pedig az alsó képre kattintson. Az első galéria 94 db, a második pedig 44 db fotót tartalmaz.

A hagyományokhoz híven idén is a templombúcsú előestéjén került sor az Anna – napi rendezvényre, amin a borús időjárás ellenére szép számban jelentek meg a falubeliek, az üdülőtulajdonosok, a szomszédos települések lakosai, és az ország különböző szegleteiből érkezett vendégek. Pénteken és szombaton szinte egész nap esett az eső, így már az esemény lemondása is szóba került, de mindenki fellélegzett mikor az este hat órai kezdés előtt tíz-tizenöt perccel elállt az eső, és elkezdett felszakadozni a felhőzet. Ezt követően pedig már mindenki elfoglalhatta helyét, hiszen az önkormányzat dolgozói és a diákmunkások villámgyorsan letörölgették a közönség számára kihelyezett műanyag székeket.

A rendezvény elején Verbovszki Károly polgármester köszöntötte a megjelenteket. Beszédében az Anna – napi rendezvény fontosságát, és a település életében betöltött szerepét emelte ki, majd az elmúlt évek fejlesztéseinek jelentőségéről beszélt, külön kiemelve az ősszel elkészült Erdei Iskolát és Turisztikai Információs Központot. Beszéde folytatásában megköszönte az alapítvány támogatóinak anyagi hozzájárulását, valamint mindazok munkáját, akik valamilyen módon hozzájárultak az este sikeres megrendezéséhez. Végezetül mindenkit az összefogásra, és egymás segítésére, valamint támogatására kért, mert mint elmondta, egy ilyen kis közösség csak úgy maradhat fenn és úgy juthat előbbre, ha az abban élők saját érdekeik mellett a közös érdekeket is szem előtt tartják. Ezt követően még említést tett nyár további eseményeiről, majd mindenkinek nagyon jó szórakozást, a vacsorához pedig jó étvágyat kívánt.

Polgármester úr beszédét kővetően a Háromhutai Asszonykórus lépett a színpadra, hogy a helyben jól ismert magyar és szlovák nyelvű népi énekekkel örvendeztesse meg a közönséget. Az asszonykórust az Avas Néptáncegyüttes kiváló táncelőadása követte, majd a már visszatérő vendégként köszöntött Aradi Tibor és Varga Ferenc József humorista-páros nevetette meg a jelenlévőket. Őket a szintén jól ismert 4-Dance Club Tánc és Musicalstúdió művészei követték, akik ezúttal egy különböző stílusokat felvonultató zenés-táncos előadást hoztak magukkal. Az este hátralévő részében a Miskolci Illés Emlék Zenekar, majd Dj Deka és Miss Chrisstyn lépett a színpadra, akik bizonyára elnyerték a közönség tetszését, ugyanis sokan énekeltek és táncoltak a színpad előtt. A tűzijáték fellövésére este tizenegy órakor került sor, azt követően pedig hajnalig tartó utcabál következett, amelyhez a zenét a környéken sokak által ismert és kedvelt Márkus László szolgáltatta.

Örülünk, hogy ez éven is ilyen sokan ellátogattak a rendezvényre, és bízunk benne, hogy mindenki jól érezte magát. Ezúton szeretnénk megköszönni mindazok munkáját, akik valamilyen módon hozzájárultak az este sikeres megrendezéséhez. Köszönetünket fejezzük ki a fellépő művészeknek, az önkéntes segítőknek, az önkormányzat dolgozóinak, a diákmunkásoknak, a polgárőrség tagjainak, Baráth Zoltán szakácsnak és segítőinek, Stefán Jánosnak és csapatának (hangosítás), és minden további közreműködőnek. Köszönetünket fejezzük ki továbbá azon személyeknek, akik anyagi támogatásukkal járultak hozzá az este sikeres megrendezéséhez, és mindazoknak, aki megtiszteltek bennünket jelenlétükkel. Köszönjük!

További híreink:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük