Balkán Fanatik koncert

A fotógaléria megtekintéséhez kattintson a képre. A galéria 82 db fotót tartalmaz.

Augusztus 18-án vasárnap, az államalapítás ünnepéhez kapcsolódóan a Balkán Fanatik zenekar adott koncertet az óhutai rendezvénytéren. Az önkormányzat és a Háromhutáért Alapítvány hagyományteremtő szándékkal tavaly szervezett először ilyen eseményt a településen, akkor a miskolci illetőségű Holdviola zenekart láthattuk vendégül. A tavaly nyári rendezvények sorát záró koncert végül a vártnál is jobban sikerült, és közel 300 embert megmozgatott, így a következő évi, azaz idei folytatásra is igény mutatkozott.

Augusztus 18-án tehát ismét élettel telt meg az óhutai rendezvénytér és környéke, ahol több százan gyűltek össze, hogy meghallgassák a Balkán Fanatik műfaji és stílusbeli határokat átívelő dalait. A zenekar természetesen nem okozott csalódást, és fantasztikus hangulatú koncerttel örvendeztette meg a jelenlévőket, akik között bőven akadtak olyanok is, akik táncra keltek a jól ismert népies dallamokra. Az este hat órakor kezdődő koncert végén a közönség természetesen többször is visszatapsolta a zenekar tagjait, akik így nehéz szívvel és egy kicsit megkésve tudtak csak továbbindulni Sátoraljaújhelyre, ahol kilenc órára várták őket a színpadra.

A koncertre a belépés idén is ingyenes volt, de a látogatók becsületkasszába történő befizetéssel támogathatták a Háromhutáért Alapítvány és az önkormányzat munkáját. A támogató befizetéseket ezúton is köszönjük, és reméljük mindenki jól érezte magát az este folyamán. A koncertek sorát természetesen jövőre is szeretnénk folytatni, így bízunk benne, hogy jövő év augusztusában hasonló keretek között búcsúztathatjuk együtt a hutai nyarat.

Háromhuta Község Önkormányzata és a Háromhutáért Alapítvány ezúton is köszönetét szeretné kifejezni a Balkán Fanatik zenekar tagjainak, ezért a felejthetetlen hangulatú koncertért, a lelkes közönségnek pedig a részvételért. Köszönjük továbbá a Háromhutai Polgárőr Egyesület tagjainak, az önkormányzat dolgozóinak, és az önkéntes segítőknek a munkáját, Stefán Jánosnak és csapatának pedig a hangosítást. Köszönjük mindenkinek, aki valamilyen módon hozzájárult az este sikeres megrendezéséhez!

További híreink:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük