Aktuális

Közzététel: 2020.12.10 > Tárgy: Gépjárműadóval kapcsolatos ügyintézés

Tisztelt Háromhutai Lakosok/Adózók!

Az egyes adótörvények módosításáról szóló 2020. évi CXVIII. törvény 101. §-a alapján 2021. január 1-jétől az állami adóhatóság (NAV) veszi át a gépjárműadóval kapcsolatos feladatokat az önkormányzati adóhatóságoktól. 

Közzététel: 2020.11.25 > Tárgy: Hulladékgazdálkodási díj mentességéről szóló igazolás

Tisztelt Háromhutai Gazdálkodó Szervezetek!

Háromhuta Község Önkormányzat Képviselő-testületének a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás új szabályairól szóló 10/2017. (XII. 15.) önkormányzati rendelet 20. § (5) bekezdése értelmében az arra jogosult gazdálkodó szervezetek részére a Tolcsvai Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője által kiállított hulladékgazdálkodási díj megfizetése alóli mentességről szóló igazolást a gazdálkodó szervezet az érvényesítés évét megelőző év december 1. illetve december 31. napja között kell, hogy benyújtsa igazolható módon a közszolgáltató felé.

A 2021. évre vonatkozó mentességi kérelem a jegyző részére 2020. november 26. naptól benyújtható. A koronavírus járvány terjedésének megakadályozása céljából a kérelmek kizárólag elektronikusan vagy a Tolcsvai Polgármesteri Hivatal bejáratánál elhelyezett dobozba bedobott nyomtatványon juttathatók el hivatalunkhoz.

Akinek lehetősége van rá, a kitöltött, aláírt és bélyegzővel ellátott nyomtatványt szkennelve, a tolcsva@phivtolcsva.hu e-mail címre juttassa el.

A hulladékgazdálkodási díj megfizetése alóli mentességhez a kérelem PDF formátumban IDE kattintva tölthető le, Word formátumban IDE kattintva tölthető le.

Felhívom a Tisztelt Gazdálkodó Szervezetek figyelmét, hogy a kérelmüket legkésőbb 2020. december 21-én 16 óráig juttassák el a hivatalba!

Szabó Ferenc

jegyző