A település több pontján is zajlanak az építkezések és felújítások

Az önkormányzat erőforrásaihoz mérten a település több pontján is zajlanak azok a munkálatok, amikről korábban már többször is beszámoltunk.

Óhután elkezdődött az 1857-ben épült harangláb felújítása. Az önkormányzat dogozói újrafestették a tetőszerkezetet, pótolták a csúcsról korábban letört feszületet, és felújították a kerítést is. A közeljövőben a harangláb mellett álló feszület felújításával és némi tereprendezéssel folytatódnak a munkálatok.

A Turisztikai Információs Központ mögött elkezdődött a fa- és kerékpártároló helyiségek építése, ezeket az önkormányzat szeretné még a nyáron befejezni.

Középhután elkészültek az új padok a közelmúltban külső felújításon átesett ravatalozó előtere alatt.

Újhután zajlik az új parkoló kialakítása a Barátok Panzió bal oldalán. A korábban aszfaltburkolattal rendelkező és kissé rendezetlen parkoló térkő borítást kap, és kiépül a vízelvezetés is. Ide kerül majd továbbá a jelenleg még a kastély kerítése mellett található buszmegálló is, természetesen új váróval. A szemétgyűjtő sziget mellett álló fát az önkormányzat eredetileg nem szerette volna kivágni, de az olyan állapotban volt, hogy a szomszédos házat és az új buszmegállót is veszélyeztette volna.

További híreink:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük