Elkészült az új weboldalunk!

Nem áprilisi tréfa! 🙂

Tegnap éjszaka elindítottuk Háromhuta új weboldalát!

Közel háromhónapnyi munka után, 2019. április 1-jén 23.00-kor élesítettük Háromhuta község megújult hivatalos weboldalát.

A régi színvilágához és egyszerűségéhez igazodó új oldal tartalmát igyekeztünk úgy összeállítani, hogy az a látogatók minden igényét kielégítse, legyen szó egyszerű érdeklődésről, vagy egy utazás megszervezéséről. A honlap megtervezése és összeállítása során természetesen fő szempont volt a modern megjelenés, az egyszerű kezelhetőség, és a reszponzibilitás is. (A weboldal hordozható eszközökön, tehát mobiltelefonokon és táblagépeken történő élvezhető és kezelhető megjelenése.) Az új oldal egyik célja, hogy azon keresztül minél több ember ismerje meg Háromhutát, és kapjon kedvet ahhoz, hogy személyesen is ellátogasson a településre. A megújult www.haromhuta.hu mától tehát böngészhető, de egyes részei, mint például a Falutörténet, a Római Katolikus Egyházközség és a Fotógaléria oldalak még feltöltés alatt állnak. Ezen oldalak tartalmának teljes feltöltésére és az időközben felmerülő hiányosságok pótlására, valamint a hibák javítására terveink szerint hamarosan sor kerül.

A község új weboldalát a New Line Vision (www.newlinevision.hu) nevű cég készítette el. A közös munkát, a segítőkészséget és a pozitív hozzáállást ezúton is szeretnénk megköszönni Antal Gergely cégvezetőnek és Strider Gábor weblap fejlesztőnek. Köszönjük továbbá mindazok munkáját, akik hozzájárultak az új weboldal elkészítéséhez. Tatay László és Versényi Péter túravezetőknek köszönjük szépen a Túraútvonalak és Látnivalók oldalak összeállítása során nyújtott segítséget, Daróczyné Szanics Mónikának pedig a honlap szöveges tartalmainak lektorálását. Köszönjük Tatay Eszternek a grafikai munkát, Szatmári Zsoltnak, Szilvágyi Gergőnek, és Sóvágó Zsoltnak pedig, hogy megengedték fotóik felhasználását. (Az Önkormányzat fotógyűjteményén kívül természetesen számos fotóstól és weboldalról származó fotót felhasználtunk az új oldalon. Ezek forrásait igyekeztünk mindenhol jelölni, de a felhasználhatóságot ezúton is köszönjük szépen mindenkinek, főleg azon személyeknek, akik fotóikat az elmúlt évek során az Önkormányzat rendelkezésére bocsátották.) Végezetül, de nem utolsó sorban pedig köszönjük szépen a Tolcsvai Közös Hivatal munkatársainak adminisztratív munkáját, és a PC Doctor munkatársainak közreműködését.

Az új oldallal kapcsolatos véleményeket, észrevételeket és javaslatokat természetesen szívesen fogadjuk, és ezúton is megköszönünk!

www.haromhuta.hu – Böngészésre fel!

Az új weboldal felépítése:

Az oldal összesen tizenegy menüpontból és azokon belül húsz aloldalból áll. A Főoldalon a Polgármesteri köszöntő és a néhány éve készült bemutatkozó kisfilm tekinthető meg. Itt – és a többi oldalon is – bal oldalt láthatjuk a hivatalos Facebook oldal beágyazását. A Facebook beágyazás alatt megtalálhatóak a legfrissebb hírek, és egy hírarchívum, amelyben havi bontásban kereshetünk rá a hírekre.

A felső menüsávban a Főoldal melletti első menüpont a Hírek. Ide kattintva érhetjük el a Hírek oldalt, ahová 2012-ig visszamenőleg kerültek fel a településsel kapcsolatos hírek. A galériák ugyan még hiányoznak, de hamarosan azokat is feltöltjük. Az oldalon látható hírbejegyzéseket megnyitva elolvashatjuk a cikkeket, megtekinthetjük az azokhoz feltöltött képeket, és az oldalon, vagy a Facebookon keresztül hozzá is szólhatunk azokhoz. A cikkek alatt az oldal véletlenszerűen további híreket kínál fel az olvasónak.

A következő menüpont az Információk. Itt a településsel kapcsolatos minden információt megtalálunk, legyen szó a község méretéről, megközelítésének lehetőségeiről, vagy a helyi szolgáltatások elérhetőségeiről. A menüpont érdekessége a Kapcsolat nevű aloldal, amelynek segítségével a látogatók közvetlenül is írhatnak az önkormányzatnak.

Az Önkormányzat menüpont alatt értelemszerűen az önkormányzat szervezeti felépítéséről, és tisztségviselőiről tudhatnak meg információkat az érdeklődők. Itt fontos aloldal a Dokumentumtár, ahol a hatályos rendeletek, közérdekű információk és hirdetmények tekinthetőek meg, illetve tölthetőek le.

A Falutörténet menüpont alatt a község történetéről olvashatnak az érdeklődők. Ez az oldal egyelőre még hiányos, de tartalma hamarosan feltöltésre kerül.

A Turizmus menüpont az idelátogató vendégek számára tartalmaz hasznos információkat. A menüpont alatti aloldalakon megtekinthetőek a szálláshelyek, az éttermek és kávézók, a helyi látnivalók és túraútvonalak, a környékbeli látnivalók és programlehetőségek, továbbá az ezekkel kapcsolatos információk és elérhetőségek. A Rendezvényeink aloldalon az aktuális eseményekkel és programokkal kapcsolatos információk tekinthetőek meg.

Az Erdei Iskola nevű menüpontra kattintva az iskolával kapcsolatos minden információ elérhető, ezt az oldalt folyamatosan frissítjük és aktualizáljuk majd.

A Média menüpont alatt a Fotógaléria és a Videók aloldalak tekinthetőek meg. Előbbiben a fotógalériák feltöltése még hátra van, de terveink szerint ezeket is hamarosan pótoljuk.

A Civil szervezetek menüpont alatt a településen működő civil szervezetekről, többek között a Háromhutáért Alapítványról informálódhatnak a látogatók.

A Római Katolikus Egyházközség menüpont tartalma még bővítésre szorul, de az alapinformációk már elérhetőek az oldalon.

A Vállalkozások menüpontra kattintva a faluban működő vállalkozásokkal kapcsolatos információk tekinthetőek meg.

Bízunk benne, hogy az új weboldalon mindenki megtalálja az általa keresett információkat, és könnyen eligazodik annak menüpontjai között. Véleményeket, észrevételeket és javaslatokat természetesen szívesen fogadunk, és ezúton is megköszönünk!

Az oldal fenntartója Háromhuta Község Önkormányzata, frissítését és kezelését pedig Verbovszki Dániel látja el. (Elérhetőségei: 06 30 604 9311, verbovszkidani@haromhuta.hu)

További híreink:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük