Anna – napi rendezvény

2017. július 29-én rendeztük meg hagyományos Anna -napi rendezvényünket. A Szent Anna -napi búcsúhoz kötődő falunapra idén is szép számú közönség gyűlt össze, hiszen a községháza előtti tér szinte teljesen megtelt. Az Önkormányzatnak régi vágya volt már egy állandó, fedett színpad építése. Ez az idén megvalósulhatott, így szombat este már a fellépőket és a közönséget is egy új színpad fogadta, amely reméljük mindenki tetszését elnyerte.

Az este hat órakor kezdődő műsor során a megszokottakhoz híven, zenés-táncos előadásokon szórakozhattak az érdeklődők. A közönség vastapssal jutalmazta az elsőként fellépő Sárospataki Alapfokú Művészeti Iskola erdőhorváti tagozatának diákjait, akik néptánc és modern tánc koreográfiákat egyaránt bemutattak. Az idősebb korosztály és a rádiókabaré kedvelői körében nagy sikert aratott Bach Szilvia humorista műsora, aki ezúttal is a sokak által ismert Jolikás kabaréit adta elő. Dr. Granville Pillart tavalyról már sokan ismerték, így többen is a színpad előtt állva várták, hogy a fellépjen. Granville ezúttal sem okozott csalódást, és egyedi stílusával, valamint szenzációs énekhangjával, a 60-as évek legnagyobb szerelmes slágereit előadva, nagyszerű hangulatot teremtett. Ezt csak tovább fokozta Pál Dénes koncertje, akire szintén sokan voltak kíváncsiak, főként a fiatalabb korosztály köréből. Pál Dénest követően a Karmapirin rock zenekar szerelt fel a színpadra, és adott őrületes hangulatú koncertet a tűzijáték után. Külön érdekesség volt, hogy koncertjükre éppen egy a faluban tartott esküvőről is elhozták/elrabolták a menyasszonyt. A rockos dallamok után Márkus László zenész közreműködésével hajnalig tartó utcabál következett.

A megszokottól eltérő módon Verbovszki Károly polgármester ezúttal nem a műsor elején, hanem közben köszöntötte az egybegyűlteket, dr. Hörcsik Richárd országgyűlési képviselővel és dr. Molnár László polgármesterrel együtt. Verbovszki Károly polgármester örömét fejezte ki, hogy ilyen sokan összegyűltek, ismertette a településen zajló fejlesztéseket és megköszönte a dolgozók, valamint támogatók munkáját, segítségét. Dr. Hörcsik Richárd képviselő úr beszélt a térség kiemelt turisztikai jelentőségéről, a jövőben várható fejlesztésekről, méltatta a településen végbement fejlődést, és ígéretet tett a Tolcsva –- Háromhuta útszakasz rendbehozatalára. Dr. Molnár László polgármester úr, testvértelepülésünk Perény-Hím vezetője, köszöntőbeszédében a két település múltbéli kapcsolatáról és a jövőbeli együttműködés lehetőségeiről osztotta meg gondolatait.

Összességében elmondhatjuk, hogy ismét egy jó hangulatú, sikeres rendezvényt tudhatunk magunk mögött. Az Önkormányzat ezúton is szeretné köszönetét kifejezni mindazoknak, akik valamilyen módon közreműködtek a rendezvény sikeres lebonyolításában. Köszöni Barát Zoltán szakácsnak és segítőinek a főzést, az önkormányzat dolgozóinak az elvégzett munkát, a Háromhutai Polgárőr Egyesület tagjainak és Varga András biztonságtechnikai szakértőnek a rendezvény biztosítását, valamint Stefán Jánosnak és csapatának a hangosítást. Köszönetét fejezi ki továbbá azon személyeknek, akik felajánlásukkal, anyagi támogatásukkal segítették a rendezvény létrejöttét.

További híreink:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük