XX. Mozdulj az egészségedért futóverseny

A fotógaléria megtekintéséhez kattintson a képre. A galéria 174 db fotót tartalmaz.

Idén rendhagyó időpontban, augusztus 26-án rendeztük meg a „Mozdulj az egészségedért!” futóversenyt. A Háromhutáért Alapítvány szervezésében megvalósuló eseményre immáron huszadik alkalommal került sor, ezúttal is több mint kétszáz fő részvételével. A verseny előkészítését és lebonyolítását ezúttal is a Laktát Sport Team egyesület segítette, a KKB egyesület támogatásával.

Az előzetes nevezőkkel együtt idén 96-an álltak a rajtvonalhoz, támogató regisztrációval pedig ötvenen járultak hozzá a Háromhutáért Alapítvány munkájához. A futók közül rövidtávon 74-en, míg hosszútávon 22-en indultak el, hogy „leküzdjék” a 4,7 és 9,4 km-es távokat. A rövidtáv abszolút győztese idén Szerencsi Attila lett 17 perc 50 másodperces időeredménnyel, a hosszútáv abszolút győztese pedig Gabura József volt, 39 perc 15 másodperces időeredménnyel. A további abszolút, illetve korcsoportos eredmények megtekinthetőek a https://my.raceresult.com/227573/ oldalon, valamint a lentebb elérhető PDF eredménylapon.

A beérkező versenyzőkre idén egy-egy doboz friss csemegeszőlő, párakapu, valamint szűrővizsgálatok vártak, az utolsó befutó után pedig hamar sor került az eredményhirdetésre is. A futóverseny a szokásoknak megfelelően idén is tombolasorsolással ért véget. Bízunk benne, hogy mindenki jól érezte magát, és jövőre is ellátogat a versenyre, ami előreláthatólag visszahelyezésre kerül majd a megszokott időpontra, vagy annak környékére. (Augusztus eleje-közepe.)

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Laktát Sport Team egyesület és a KKB (Kisvárda és környéke bringások) egyesület tagjainak segítségét és támogatását, továbbá Kállai Krisztián és Kállai Krisztina szervezés és lebonyolítás során végzett munkáját. Köszönjük továbbá minden segítő és támogató munkáját, a Háromhutai Polgárőr Egyesület tagjainak, valamint a Sárospataki Rendelőintézet kolléganőinek közreműködését. Köszönjük Nagy Józsefnek és feleségének a verseny egészségügyi biztosítását. Végül, de nem utolsó sorban pedig köszönjük szépen mindenkinek a részvételt!

Statisztikai adatok:

  • Benevezett résztvevők száma: 146
  • Támogatók (nem futók) száma: 50
  • Versenyzők száma: 96 (Rövidtávon: 74, Hosszútávon: 22)
  • Rövidtáv abszolút első: Szerencsi Attila – 17.50
  • Hosszútáv abszolút első: Gabura József – 39.15

Az abszolút, illetve korcsoportos eredmények megtekinthetőek a https://my.raceresult.com/227573/ oldalon, valamint a IDE kattintva PDF-ben.

További híreink:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük