Anna-napi rendezvény

A fotógaléria megtekintéséhez kattintson a képre. A galéria 90 db fotót tartalmaz.

2023. július 29-én immár harmincadik alkalommal tartottuk meg hagyományos Anna-napi rendezvényünk. Bár a műsor előtt egy órával kiadós eső lepett meg bennünket, ez nem szegte sokak kedvét, hiszen a hat órai kezdésre szép számú nézőközönség gyűlt össze az óhutai rendezvénytéren.

A műsor elején szokás szerint Verbovszki Károly polgármester úr köszöntötte az egybegyűlteket. Beszédében többek között az Anna-napról és annak jelentőségéről osztotta meg gondolatait, majd ismertette az elmúlt évek fejlesztéseit és a jövőben várható, települést érintő történéseket, beruházásokat. Végül mindenkit a közösség segítésére és egymás támogatására kért, megköszönte a támogatók és közreműködők segítségét, majd mindenkinek jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kívánt. A műsort ezt követően az Egyszervolt Mesezenekar nyitotta meg, akik a jól ismert magyar mesék világába kalauzolták a kicsiket és nagyokat. Zenés programjuk során tiszteletét tette a közönség előtt többek között Süsü, a sárkány, Vuk, és a nagy Ho-ho-horgász is. Őket Szikra László humorista követte, aki már több éve készült hozzánk, s nagy örömünkre most el is tudta fogadni a meghívást. Egy rövid bevezető után természetesen megjelent vele a kedves „Mama” és „Papa” is, akik a Covid időszakában lettek ismertek, s népszerűségük azóta is töretlen. A közel egy órás kabarét követően az Operett-Musical Voices Társulat repítette vissza a közönséget a Táncdalfesztiválok időszakába, ami bizonyára sokakban idézett fel kedves emlékeket. A jól ismert dalok a közönséget is megmozgatták, aki pedig nem perdült táncra vagy nem nézte a műsort, az a csűrben fogyasztotta el vacsoráját. Közben pedig megfogyatkoztak a székek a színpad előtt, hiszen az este kilenc órakor kezdődő Cozombolis Trió koncertjén szinte már mindenki táncolt a rendezvénytéren. A triót este tíz órakor gyorsan követte a Melody Boys, akik a fél tizenegykor kezdődő tűzijátékig már igazi utcabál hangulatot teremtettek, s azután közel hajnali háromig „húzták” a talp alá valót. 

Ezúton is köszönjük szépen mindenkinek a részvételt, bízunk benne, hogy aki itt volt az jól érezte magát, és jövőre is ellátogat hozzánk!

Háromhuta Község Önkormányzata ezúton is köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik valamilyen módon hozzájárultak a rendezvény sikeres lebonyolításához. Köszönetünket fejezzük ki a fellépő művészeknek, az önkéntes segítőknek, az önkormányzat dolgozóinak, a diákmunkásoknak, a polgárőrség tagjainak, Baráth Zoltán szakácsnak és segítőinek, Stefán Jánosnak és csapatának (hangosítás), és minden további közreműködőnek. Köszönjük továbbá mindazok támogatását, akik anyagilag is hozzájárultak az idei rendezvényhez. Köszönjük szépen mindenkinek!

További híreink:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük